Historien til Lovehandles

lovehandles

Min Historie:

Jeg startet med å produsere møbler i 2014. Da hadde jeg nettopp flyttet hjem fra London hvor jeg hadde bodd i 12 år, og 17 år utenlands totalt. Å produsere møbler var spennende men utfordrende, og etter at jeg hadde forsøkt meg med håndtakskolleksjonen "London" i 2015 skjønte jeg at det var veien å gå. Det var mye enklere å ha ting på lager samt håndtere. Jeg syntes også det er inspirerende å se hvordan nydelige beslag kan transformere skap og skuffer. Jeg har fortsatt med produksjon av våre barstoler, stuestoler, puter og paller laget i Porto i Portugal. De er som regel bestillingsvare men det hender jeg har noen på lager. 
Vi endret navn fra A Home to Love til LoveHandles for nøyaktig ett år siden, og etter det har det gått slag i slag. 

Bærekraftige valg:

Vi bruker naturens ressurser på å produsere beslagene våre så derfor forsøker vi å være bevisste. Vi kan alltid bli bedre men plasten vi bruker i våre forsendelser er gjenbruk fra våre egne leverandører. Vi bruker kun imitert skinn fra leverandørene mtp dyrene og vi sender helst med båt dersom det er mulighet for det.  Messingen vi bruker er resirkulert. Har du tips til hvordan vi kan bli bedre så si gjerne fra.

Om meg:

Jeg har tre fine barn, en ivrig hund, og en kjærlig og hjelpsom samboer. Mennene i familien bidrar alle på sin måte med leveranser og IKEA installasjon mens Mathea er ofte å se i butikken. 
Dette ble en kort introduksjon men nå er jeg ihvertfall igang. Dersom du skulle trenge råd eller veiledning når du skal velge dine håndtak og knotter - kan du alltid ta kontakt med meg! Jeg bistår deg gledelig!

Love,
Kaja

 

Leser neste

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.