Ofte stilte spørsmål og svar

Dersom det skulle skje at varelageret på nett ikke er oppdatert vil du få en e-post eller SMS om dette innen 3 arbeidsdager. Pengene som blir reservert på ditt kort ved bestilling blir da selvsagt ikke trukket. Beløpet blir først trukket når varene blir sendt.

Du kan kontakte oss alle hverdager mellom 11.00 og 16.00 på telefon; 465 37 979.

Vi forsøker å beskrive produktene våre på best mulig måte på lovehandles.no. Men dersom du lurer på noe kan du maile oss på kaja@lovehandles.no

Normal leveringstid til adresser i Norge er 2-4 arbeidsdager. Lovehandles tar forbehold om at det kan forekomme forsinkelser.

Dersom varen ikke er på lager kan det ta lenger tid. Vi vil kontakte deg hvis dette er tilfelle.

Du har 14 dages angrerett. For å benytte deg av returretten kan du enten komme innom butikken vår på Frogner eller så kan du sende varene tilbake til:

Lovehandles
Madserud allé 5
0274 Oslo
 
Du må selv betale porto for returen. 
Varene vil bli sjekket når vi mottar dem, de må være ubrukt og uten påvirkning slik at de kan selges som nye.
Varer som er redusert i pris har man ingen returrett på dersom man handler i butikk. Handler du på nett kan salgsvarer kun byttes i andre salgsvarer. Dette må byttes senest 14 dager etter at du har mottatt varen. 

Dersom det er en feil eller skade på håndtakene du mottar har du i henhold til kjøpslovens bestemmelser en reklamasjonsrett i 24 måneder. Dette betyr at du kan klage over feil og mangler innenfor denne perioden. Vi vil betale for retur av varer.

På kjøleskap og andre lange skapdører anbefaler vi å lage det nederste festet 110cm fra gulvet og 3-4 cm inn på døren litt avhengig av rammen og design. Vi bruker også 3-4cm ned fra kanten på liggende håndtak. Er det høye skuffer uten profil ser 5cm bra ut. Vi liker å sette knotter og t-bars i diagonalen på skapet. Vi har mange bilder på Instagram Lovehandlesoslo hvor du kan se hvordan håndtakene er festet. 

Vi anbefaler ikke T-bars da de vil vri seg ved mye bruk. Vi tilbyr tannhjul for å minimere dette men det vil fremdeles vri seg dersom skuffene/skapene brukes flere ganger daglig. Da er det bedre å gå for en knott eller et håndtak med to fester. 

Det er ingen regel for hvilke størrelser du trenger da dette er smak og behag. Men vi pleier å si str medium (lengde 20-25cm) på skuffer som er 60cm. Er skuffene opp mot 80cm går vi opp en str. Og er skuffene rundt 40cm anbefaler vi XS/small. På kjøleskap anbefaler vi ofte XL. Er kjøleskapet delt og har fryser under synes vi at large er fin str på kjøleskap og medium på fryser.